آیا تا کنون برایت پیش آمده که بگویی:
من هم میخواهم کسب و کارم را شروع کنم، درآمدم را افزایش دهم،همسر دلخواهم را داشته باشم ، در خانه دلخواهم زندگی کنم، شغل مورد علاقهام را انجام دهم،حساب بانکی عالی داشته باشم ، خودروی دلخواهم را داشته باشم، در رشته دلخواهم تحصیل کنم. میخواهم سراغ رویایم بروم، سفر کنم، مهاجرت کنم، اما…
اما هیچ سرمایهای ندارم. اما چگونه رقابت کنم ؟ اما مدرک دانشگاهی ندارم. اما رکود است، محل کسب و کارم مناسب نیست، این شغل ظرفیتش بیشتر از این نیست، در این شهر، با این اوضاع ممکلت و … نمیشود و از همه مهمتر، اگر به صلاحم نباشه چه؟؟اگر در تقدیر و سرموشتم نباشد چه؟ اگر خدا برایم نخواهد چه؟!
هرکدام از این اماها، یک باور محدود کننده است. هر کدام از این اماها تعیین کننده مداری است که با قانون جذب در آن قرار میگیرید و اتفاقاتی را که با این باورها با قانون جذب ، جذب می کنید همان است که تجربه میکنید.
وقتی این جملات را میبینید با خود بگویید:
کافی بود ادیسون به خودش میگفت اگر به صلاحم نباشد که لامپ را اختراع کنم چه؟
کافی بود اُپرا به خودش می گفت که پدر و مادرم از هم طلاق گرفته اند و خانواده ام نابسامان بوده ،
کافی بود انوشه انصاری به خودش میگفت من دوست دارم به فضا بروم اما اگر در سرنوشتم نباشد، چه؟!
کافی بود زاکربرگ به خودش میگفت من فقط یک دانشجو هستم، هیچ تجربهی کاری ندارم ، آیا فیسبوک ایجاد میشد؟
کافی بود سرهنگ ساندرز به خودش بگوید من که دیگر پیر شدهام، 60 سالم است و … آیا امپراطوری کنتاکی شکل میگرفت؟
وقتی با این تردیدها به ایده و آروزهایت نگاه میکنی، آیا اصلاً میتوانی به پیشرفت فکر کنی و قدمی برداری؟!
تنها تفاوت نتایج این افراد با دیگران، تفاوت در باورهای آنهاست.
کافیست هر کدام از افرادی که موفق عمل کرده اند در شروع کارشان کمی از این اماها داشته باشند.
هیچ اما و اگری وجود ندارد اگر باور داشته باشی که “تو خالق شرایطت هستی”. فردی که اتفاقات را ایجاد میکند تو هستی و خدای تو که میگوید:
"هرچه در ذهنت بسازی، همان را شکل میدهم"
و قانون جذب که می گوید:
" به هر چه که توجه کنی و باور کنی همان را جذب می کنی"
این خدا و این قوانین را باور کن. این نگاه و این باورها کمک می کنه تا همهی آن محدودیتها را نادیده گرفته و بتوانی آنچه را میخواهی، در ذهنت بسازی.
بینید این باور چه ایمان، چه اقدام و چه نتیجهای را به بار آورد!
وقتی باور میکنی همهی اتفاقات زندگیات، نتیجه فرکانسها و باورهای توست، وقتی تنها عامل تعیین کننده را باورهایت می دانی، و درک می کنی که به هرچه که توجه کنی همان را جذب می کنی، دیگر امایی نمیماند، دیگر شکی نیست !!
بلکه به محض اینکه میخواهی، باور مناسب آن خواسته را میسازی، و بقیه اش دیگر کار جهان است که تو را در مدار خواسته ات قرار میدهد و با شرایط، اتفاقات، ایدهها، راهکارها و آدمهایی مواجه میکند که شما را با قانون جذب ، به خواستهات میرساند. تمام داستان همین است.
این تمام برنامه خداوند برای شماست. این تضمینی است که قوانین خداوند برای حمایت از شما تا رسیدن به هدفت دارد که با قانون جذب ، آنرا جذب می کنی.
کاری که تو انجام می دهی، ساختن باورهایی است که هماهنگ با خواستههایت باشد. باورهایی که کمک میکند از تمام باورها و ترسها و تردیدها و اما هایت بگذری. باورهایی که از همان ابتدا شما را در مدار صحیح قرار میدهد، با ایدهها و راهکارهای مناسب و افراد موفق ، مواجه میکند و در مسیری پیش میبرد که خواستهات آنجاست.
زیرا اولین قدم و تنها قدم ، در راه رسیدن به خوایته ات ، ساختن باور است… خیلی مهم است با چه باوری و بینشی به خواسته هایت نگاه می کنی!
سورس:
قانون جذب