رتبه: Advanced Member
گروه ها: Registered
ارسالها: 75 مکان: تهران
|
پخش خرما
بعد از شستشو باید خرما در اتاقک های مخصوص و یا دستگاه های مخصوص ضد عفونی شده و بدون دخالت دست وارد اتاق خشک کن شود و به خوبی رطوبت انها گرفته شود. سپس خرما باید برای بسته بندی خرما وارد دستگاه های مخصوص شده و با روش های مکانیزه در ابعاد و حجم های مشخص داخل کارتن های مخصوص و یا ظروف لاکی مخصوص قرار گرفته و پرس شوند و برای بسته بندی نهایی و یا شرینگ به مرحله اخر انتقال داده شوند. تمامی دستگاه های بسته بندی خرما باید از جنس استیل استنلس 304 ساخته شده باشند که نوعی استیل ضد خش و ضد آب و زنگ بوده و در برابر حرارت و مواد دیگر واکنش خاصی از خود نشان نمی دهند. بسته بندی خرما باید بسیار مناسب و شکیل انجام شود تا بتواند به عنوان یک عامل فیزیکی مانع ارتباط حشرات و آفات با محصول شود. از اهداف بسیار مهم در بسته بندی مناسب خرما می توان به حفظ کیفیت و سلامت خرما با جلوگیری از دسترسی آفات به محصول خرما اشاره کرد. برای مطالعه ادامه این مطلب به سایت خرما سیاه مراجعه فرمایید. همچنین میتوانید برای خرید خرما به صفحه سفارش آنلاین خرما شرکت مراجعه فرمایید. دفتر ایران تهران : خیابان شریعتی – بعد از سید خندان – بالاتر از خواجه عبدالله – کوچه خوی – پلاک 26 زنگ 555 تلفن همراه : 09127256271 خلیلیان تلفن و فکس : 22887288-021 و 22892329-021 و 22864358-021 آدرس دفتر فروش: تهران-خیابان شوش-خیابان تختی-روبروی خیابان جعفری-پلاک ۱۵۸-فروشگاه مرکزی خرما سیاه، تلفن تماس: 02155811009 دفتر ویتنام هانوی : شماره 10، 336/9 کوچه، خیابان نگوین تری، خیابان 336، سان ژوان، هانوی، (کنار دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی) تلفن: +84 0936070628
|
|
|
|
|
|
|
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست |
|
جهش به تالار
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.
این صفحه در مدت زمان 0.071 ثانیه ایجاد شد.