تالار گفتگوی مشاغل برتر
خوش آمدید! برای فعال سازی امکانات لطفا ورود یا ثبت نام.

توجه

Icon
Error

aeoseirani Offline
#1 ارسال شده : 1394/11/28 10:27:45 ق.ظ
aeoseirani

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
ارسالها: 1

کیک عروسی از جمله مهمترین اقلام در برگزاری مراسم عروسی زیبا و به یادماندنی است و تکنیک های انتخاب کیک عروسی به عروس و داماد در این زمینه کمک میکند.

بریدن کیک نیز پر از نماد و سمبل است. در دنیای قدیم کیک را در میان مهمانان توزیع می کردند و این کار فقط توسط عروس انجام می شد، زیرا معتقد بودند این کار باروری عروس را تضمین می کند. با بزرگتر شدن عروسی ها و تعداد مهمانان این وظیفه شامل داماد هم شد و داماد به عروس در بریدن کیک و تقسیم آن بین مهمانان کمک می کرد. با شروع این سنت، عروس و داماد قبل از توزیع کیک، تکه ای از آن را با هم می خوردند و این کار نماد اتحاد و پیمان ابدی آنها برای مراقبت از یکدیگر و بودن در کنار هم برای همیشه بود.

حتی افسانه هایی وجود دارد مبنی بر اینکه ساقدوش های عروس با آرزوی شوهر دار شدن در آینده این کیک را می خوردند. این ساقدوش های امیدوار تکه ای از کیک را به خانه می بردند و زیر بالش خود می گذاشتند. بعضی از آنها نیز بعد از گذراندن تکه های کوچکی از کیک از حلقه عروس، آنها را داخل جوراب چپ شان و بقیه اش را زیر بالش شان می گذاشتند.

همیشه، ساده زیباترست

روی کیک خود را با تزیینات مختلف شلوغ نکنید؛ گل و دیگر تزیینات مثل طرح های خال خالی و راه راه، ایده های خوبی برای تزیین هستند، ولی در حد متعادل از آنها استفاده کنید. چه بخواهید گلهای شکری بزرگ مثل لاله روی کیک خود کار کنید و یا از مدل گلهای کوچکتر نظیر یاسمن معطر استفاده کنید؛ طرح کیک باید طوری باشد که فضایی خالی در طبقه بالایی و یا زیرین بماند و زیاد با طرحهای مختلف پوشیده و پنهان نشود.

نکته: در صورتیکه بخواهید از گلهای تازه برای تزیین روی کیک استفاده کنید از گلهایی که حالت صمیمانه تری ایجاد می کنند: مثل رز، گل کوکب و یا گل شیپوری استفاده کنید؛ زیرا این گلها نسبتاً دوام بیشتری دارند و احتمال پژمردگی آنها تا پایان مراسم بسیار کم است.



در آلبوم مدل کیک گاهی نمونه‌هایی را می‌بینید که با گل طبیعی تزئین می‌شوند؛ شما می‌توانید برای این کار گلی هماهنگ با گل دست‌تان به شیرینی‌فروشی سفارش دهید تا هارمونی زیبایی داشته باشد. نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که برگ‌های گرد دار جزو این گل‌ها نباشد، چون با هر حرکتی میزان زیادی از آن روی سطح کیک پخش می‌شود و آن را غیرقابل خوردن می‌کند. توجه داشته باشید که کیفیت کیک را فدای زیبایی‌اش نکنید.

چنانچه میزان کیک شما زیاد باشد، می‌توانید بعد از غذا از آن به‌عنوان دسر استفاده کنید. یعنی دسر را از منوی غذایی‌تان حذف کنید و بخواهید که مهمانداران کیک را بین مهمانان تقسیم کنند.

سعی کنید مزه ی کیکتان متفاوت باشد
محتویات درون کیک هم اهمیت زیادی دارد. مزه ی استاندارد شکلاتی و وانیلی را فراموش کنید و سعی کنید کیکتان مزه ای خاص و متفاوت داشته باشد. انواع مختلفی از مزه ها از ماسکارپون (نوعی پنیر خامه ای ایتالیایی) و توت سیاه گرفته تا شکلات پرتغالی می تواند به مذاق هر عروس و دامادی خوش بیآید. شما حتی می توانید مزه ها را طبق فصل انتخاب کنید، ترکیبات سنگین تر نظیر شکلات با مغز قهوه موکا و بادام سوخته برای مجالسی که در زمستان برگزار می شود بسیار مناسبتر است؛ در حالی که کیک های اسفنجی سبک تر با برش های میوه و یا مربا در لابه لای آن برای مجالس فصل تابستان بسیار ایده آل به نظر می رسد.
تبلیغات
atefe1992 Offline
#2 ارسال شده : 1394/12/15 04:36:31 ب.ظ
atefe1992

رتبه: Newbie

گروه ها: Registered
ارسالها: 4
مکان: تهران

خیلی جالب بود، مخصوصا کار ساقدش ها :) مرسیییییی.
صفحات اختصاصي مرتبط با اين پست
کاربرانی که در حال مشاهده تالار هستند
Guest
جهش به تالار  
شما مجاز به ارسال مطلب در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ارسال پاسخ در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به حذف مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ویرایش مطلب ارسالی خود در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به ایجاد نظر سنجی در این تالار نمی باشید.
شما مجاز به رای دادن در این تالار نمی باشید.


این صفحه در مدت زمان 3.801 ثانیه ایجاد شد.
بک لینک: کراتین مو در کرج , مرکز تخصصی کراتین مو در کرج , احیا و صافی مو در کرج , بوتاکس مو در کرج , پروتئین مو در کرج , خدمات آرایش دائم در کرج , وکس صورت و ابرو در کرج , کاشت ناخن در کرج , طراحی حرفه ای مانیکور و پدیکور در کرج , قالب سازی پلاستیک , خدمات قالب سازی پلاستیک , تزریق پلاستیک , خدمات تزریق پلاستیک , تزریق قالب سازی پلاستیک , ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی و ساخت قالب تزریق پلاستیک , طراحی وب سایت , سئوی وب سایت