پخش موزیک در سایت
دانلود آهنگ جدید که بروز میباشد؛ بهترین موزیک ها در این سایت
در راستای بخش آموزش سئو سایت یکی از ابتدایی ترین کارهایی که برای بهینه سازی (سئو) سایت باید انجام شود این است که تا حد امکان هرچه سرعت بارگذاری سایت کمتر باشد بیشتر مورد توجه گوگل قرار میگیرید و گوگل به طور حتم از سایت هایی که بارگذاری آنها زمان بیشتری نیاز دارد تا حد امکان دوری میکند؛ البته این اختلاف سرعت بارگذاری ها بسیار کم است و به صدمِ ثانیه یا نهایتاً به چند ثانیه میرسد. (مدت زمانی که سایت برای شما باز میشود، مدنظر نیست! چون همیشه سرویس اینترنتی که شما استفاده میکنید در کیفیت مطلوب سرویس دهی قرار ندارد.) اما با این حال همین ثانیه ها برای گوگل ارزش دارد و یک امتیاز مثبت (موثر) به سایت هایی که زمان بارگذاری آن ها کمتر میباشد، میدهد.
لازم به ذکر است که صفحه اصلی سایت در اولویت قرار دارد.
برای اینکه سرعت بارگذاری کامل سایت خودتان را بدانید، سایت های اینترنتی زیادی هستند که این کار را برای شما انجام میدهند که یکی از آن ها سایت Pingdom میباشد. که اگر وب سایت موردنظر را درون این سایت تست کنید علاوه بر سرعت سایت، یکسری آمارهای مرتبط و راهنمایی هایی هم به شما خواهد داد.
خب تا اینجا متوجه شدیم که منظور از سرعت سایت چیست و چگونه میتوانیم سرعت سایتمان را بدانیم.
هر وب سایت برای کاهش زمان بارگذاری سایت خود راه های مختلف و مربوط به خود را دارد که در زیر تعدادی از آن ها را شرح میدهیم و اگر هر کدام آن ها مربوط به سایت شما میشد، میتوانید آن را انجام دهید تا سرعت بارگذاری سایت شما افزایش پیدا کند.
سرعت بارگذاری سایتسرعت بارگذاری سایت
۱- بهینه سازی کدهای وب سایت
منظور از بهینه سازی کدهای وب سایت یعنی کدهایی که در طراحی وب سایت شما استفاده شده است بصورت Valid باشد که میتوانید از طریق سایت w3.org اعتبار کدهای خود را چک کنید، برای چک کردن کدهای HTML وب سایت خود از بخش Markup Validation Service و برای چک کردن اعتبار کدهای فایل CSS خود از بخش CSS Validation Service استفاده نمایید. اگر کدهای سایت بدون نقص باشد در بخش HTML با عبارت Passed و در بخش CSS با عبارت No Error Found روبرو خواهید شد، اگر هم نیاز به اصلاح کدها باشد به صورت مجزا و جدا توضیح داده به چه صورت اصلاح کنید.
۲- حذف اسکریپت های اضافی
اگر در سایت شما کدهای جاوا اسکریپت استفاده شده است باید بدانید که در سرعت بارگذاری سایت شما تاثیرگذار است و تا حدامکان آن ها را حذف یا کم کنید. برخی از سایت ها اقدام به استفاده از کدهای جاوا اسکریپت فانتزی (برای زیبایی و افکت های خاص) میکنند، درسته این کد ها جلوه خاصی به سایت میدهد اما ارزش داره که یک پوئن خیلی مهم در سئو را از دست بدیم؟ پس بهتره تا حدامکان از استفاده این کدها خودداری کنید.
۳-کاهش حجم عکس ها
عکس هایی که در سایت استفاده میشوند سعی کنید حدالمقدور از فرمت JPG یا همان JPEG استفاده شود تا عکس ها با کیفیت مناسب و حجم قابل قبولی استفاده شود چون معمولاً عکس هایی با فرمت هایی مثل BMP از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند که همین قضیه باعث افزایش حجم عکس میشود. (برای ذخیره سازی مناسب عکس برای وب سایت در فتوشاپ، ذخیره سازی را از بخش Save for web (با کلیدترکیبی Ctrl+Alt+Shift+S) استفاده نمایید.)
دقت کنید اگر عکسی که شما میخواهید در یکی از بخش های سایت قرار بدید و آن بخش به طور مثال در سایز ۲۰۰*۲۰۰ پیکسل میباشد، عکس را بزرگتر از این سایز آپلود نکنید که با کد بهش اندازه بدید تا کوچک شود! چون عکس (با سایز اصلی) کامل Load میشود برای کاربر اما فقط در ابعاد کوچیکتر نمایش داده میشود، پس این خودش یک ضعف است؛ اگر قراره در سایز خاصی استفاده کنید در همان سایز هم عکس را ذخیره و آپلود کنید.
۴-استفاده کمتر از اسلایدشو
منظور از اینکه اسلایدشو کمتری استفاده کنید این نیست که اسلایدشو استفاده نشود!
من به شخصه در خیلی از سایت های ایرانی دیدم که در یک صفحه از چندین اسلاید شو استفاده شده است! خب این علاوه بر اینکه هر اسلایدشو دارای چندین عکس میباشد که باید بارگذاری شود، هرکدام آن ها دارای کد جاوا اسکریپت خاصی هستند که باید آن ها هم در آن صفحه فراخوانی و Load شوند، خب این خودش حجم زیادی به صفحه موردنظر اضافه میکنه و اصلاً کار درستی نیست.
۵-استفاده از سرورهای قدرتمند
این خیلی مهم است که حتی اگر وب سایت شما بسیار بهینه باشد اما سروری که سایت شما روی آن قرار دارد مناسب نباشد، زحمات شما از بین رفته است. پس در انتخاب سرور میزبانی (یا هاست سایت) دقت کنید از سرورهای معتبر استفاده کنید که علاوه براینکه سرعت و کیفیت قابل قبولی دارند برای گوگل ه بسیار حائز اهمیت است که شما در کجا سرورتان قرار دارد و چه مقدار اعتبار دارد.
۶-استفاده از CSS جای گرافیک
در CSS3 شما میتوانید مثلاً برای ساخت آیکون های شبکه های اجتماعی همانند فیسبوک، توییتر، گوگل پلاس، یوتیوب، لینکدین و … از کدهای CSS استفاده کنید بدون اینکه عکس این آیکون ها را استفاده کنید، همان آیکون ها بصورت شکیل با کد در سایت قرار میگیرند و حتی میتوانید در بخش های مختلف سایت مثل پشت زمینه تیتر پست ها و … از طریق CSS اقدام به ساخت اشکال به اصلاح گرافیکی کنید.
۷-ریسپانسیو سایت
حتماً وب سایت خود را ریسپانسیو کنید، امروزه کاربران موبایل و تبلت بسیار زیاد هستند و شاید نزدیک به ۵۰درصد بازدیدکننده های شما از آنها استفاده کنند پس اگر قرار باشد همان سایتی که در کامپیوتر بارگذاری میشود، برای آنها هم بارگذاری شود بسیار نامناسب است، چون به طور مثال عکسی که در سایت در ابعاد ۸۰۰*۷۵۰ پیکسل استفاده شده است آیا نیاز است با این ابعاد در موبایل هم استفاده شود؟ شاید بعضی بخش های سایت مثل اسلایدشو اصلاً نیاز نباشد در موبایل ها و تبلت ها نمایش داده شود، چرا که در موبایل کاربر به دنبال محتوا میگردد تا زیبایی سایت!
علاوه بر موارد فوق، ریسپانسیو سایت یکی از ارکان مهم سئو در سال های اخیر توسط موتورهای جستجوگر اعلام شده است بدلیل افزایش چشمگیر کاربران موبایل، تبلت و …
۸-انتقال پلاگین های غیرضروری به صفحات جداگانه
اگر شما پلاگین خاصی را روی سایت قرار دادید که مثلاً در صفحه اول سایت اجرا شود، در صورتی که نیاز حتمی به اجرای آن در صفحه اول نیست، سعی کنید آن را در صفحه ای جداگانه قرار دهید و کاربر را به آن صفحه هدایت کنید.
۹-استفاده از شمارنده ها = سرعت بارگذاری بیشتر
استفاده از شمارنده ها یکی از رواج ترین کارهایی است که در یک وب سایت انجام میشود، شمارنده هایی مثل وبگذر، پرشین استت و … که معمولاً در سایت ها قرار میگیرند، خود این شمارنده ها دارای یک زمان بارگذاری ای هستند که این زمان به زمان بارگذاری صفحه شما اضافه میشود تا صفحه شما بصورت کامل Load شود. پس ما پیشنهاد نمیکنیم استفاده نکنید، شاید برای خیلی ها ضروری باشد اما این را بدانید که باعث افزایش زمان بارگذاری صفحه شما خواهد شد.
مقادیر دیگری که احتمالاً با خواندن مطالب فوق الان دیگر خودتان هم میتوانید تشخیص دهید که چه ویژگی هایی برای بهبود سرعت وب سایت شما مفید خواهد بود. این مطلب هم توسط بنده محمد لاری نوشته شده است و امیدوارم توانسته باشم آموزش مفیدی را برای شما قرار داده باشم، اگر سوالی بود در بخش کامنت ها یا از طریق فرم تماس با ما مطرح کنید.
ویرایش بوسیله کاربر 1398/11/13 03:06:15 ق.ظ
| دلیل ویرایش: مشخص نشده است