* دقت نمایید در صورتی که قصد دارید از جوملا 3 استفاده نمایید نسخه PHP بر روی سرور شما حتما 5.3.1 به بالا باشد و حتما سرور قابلیت magic_quotes_gpc غیر فعال باشد.
پس از تهیه هاستینگ می بایست جوملا را از سایت رسمی جوملا به آدرس
http://www.joomla.org دانلود نموده و در سایت خود از طریق FTP و یا کنترل پانل هاست بارگذاری نمایید.
فایل دانلود شده از سایت جوملا معمولا یک فایل فشرده می باشد و پس از بارگذاری آن به سرور حتما می بایست آن را از حالت فشرده خارج نمایید. فایل را می بایست در فلدر public_html سرور هاست خود از حالت فشرده خارج نمایید تا فایل ها در این فلدر قرار داده شوند.
بعد از بارگذاری فایل های جوملا به سرور و اکستراکت نمودن آن می بایست دیتابیس MYSQL را بر روی سرور ایجاد نموده و نام کاربری و رمز عبور به آن اختصاص دهید و اطلاعات آن را در مکانی ذخیره نمایید.
پس از ساخت دیتابیس آدرس سایت خود را (جایی که جوملا را بر روی آن بارگذاری نموده اید) توسط مرورگر وب باز نموده تا مراحل نصب آغاز گردد. اطلاعات لازم را در فیلدهای مورد نظر در نمایید تا عملیات نصب تکمیل گردد.
* پس از اتمام عملیات نصب حتما بر روی "حذف فایل نصب" کلیک نموده تا فایل های نصب حذف گردند.
هم اکنون سایت جوملای شما با قالب پیش فرض جوملا آماده استفاده می باشد و می توانید آن را مدیریت نمایید. برای تغییر قالب جوملای خود می بایست به منوی extension >> template manager مراجعه نمایید و قالب پیش فرض خود را انتخاب نمایید. پیش فرض جوملا در حدود سه قالب دارد و برای نصب قالب های جدید جوملا می بایست قالب مورد نظر را در extensions >> extension manager نصب نمایید.
با کمک وب سایت های زیر می توان برای جوملا، قالب های رایگان ایجاد کرد:http://www.joomla24.comhttp://joomlatemplates.me/3.0/
http://www.joomlaperfect.com/joomla30
http://www.astemplates.com/free-joomla-templates
http://www.joomlart.com/joomla/templates/tag/free
البته بهتر است مدیریت وب سایت خود را زیر نظر متخصص وب سایت انجام دهید زیرا جوملا ریزه کاری های فراوانی دارد که در نظر نگرفتن آنها ممکن است منجر به عدم موفقیت وب سایت گردد. به عنوان مثال در صورتی که جوملا امن سازی نگردد ممکن است بعد از مدتی دچار مشکلات امنیتی فراوانی بگردد از این رو بهتر است مدیریت وب سایت خود را زیر نظر متخصص
طراحی سایت جوملا انجام دهید.