مروری بر صادرات ایران
در 16 ژانویه 2016 ، ایران به دنبال تأیید آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه ایران به تعهدات خود در توافق هسته ای توافق شده در 14 ژوئیه 2015 عمل کرده است ، تخفیف گسترده ای در زمینه تحریم های اقتصادی و مالی دریافت کرد ، به این معنی که این کشور اکنون قادر به تجارت آزادتر است در سطح جهانی.
دولت انگلیس از گسترش روابط تجاری ما با ایران حمایت می کند و ما مشاغل انگلیس را به استفاده از فرصت های تجاری ناشی از لغو تحریم ها تشویق می کنیم.
دپارتمان تجارت بین الملل (DIT) - مستقر در انگلیس و سفارت انگلیس در تهران - برای حمایت از تجارت و سرمایه گذاری بین 2 کشور آماده است.
افتتاح مجدد سفارت انگلیس در تهران در سال 2015 ، ارتقا diplomatic روابط دیپلماتیک و انتصاب نیکلاس هاپتون به عنوان سفیر انگلیس در ایران در 5 سپتامبر 2016 ، گام مهمی در پیشرفت روابط دیپلماتیک دو کشور بود.
برای روابط تجاری انگلیس و ایران چشم انداز مثبتی وجود دارد. ایران بزرگترین بازار جدیدی است که طی بیش از یک دهه وارد اقتصاد جهانی شده است و فرصت های قابل توجهی را در اکثر بخش ها ارائه می دهد و با گسترش بازار در ایران امکان رشد دارد.
تجارت در ایران
ذخایر قابل توجه نفت و گاز ایران عامل مهمی در رشد اقتصادی خواهد بود. بخش های دیگر در این اقتصاد متنوع با توانایی کمک به رشد تولید ناخالص داخلی (تولید ناخالص داخلی) کشور و اشتغال و جایی که تجارت بریتانیا از نقاط قوت خاصی برخوردار است عبارتند از:
زیر ساخت
مراقبت های بهداشتی
خرده فروشی
فرودگاه ها و هواپیمایی
معدن
اب
دولت ایران مشتاق جذب سرمایه گذاری خارجی و انتقال فناوری در همه بخش ها است.
بیشترین تحریم های مالی و اقتصادی علیه ایران به دنبال راستی آزمایی آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه ایران تمام مراحل لازم برای رسیدن به روز اجرا (16 ژانویه 2016) را انجام داده است ، لغو شد.
متن کامل توافق نامه و پیوست ها را بخوانید.
بخوانید: افرادی که تمایل به مسافرت، مهاجرت و یا سرمایه گذاری در ترکیه دانند؛ قوانین زیر را مطالعه کنند.
برخی از مجازات ها همچنان پابرجا هستند ، از جمله تحریم های مربوط به حقوق بشر ، گسترش کالاهای محدود و فناوری و حمایت ایران از تروریسم.
برخی از تحریم های مداوم به این معنی است که شما باید درمورد اینکه محصول یا ماده ای که می خواهید تجارت کنید محدود شده و نحوه پرداخت آن را بررسی کنید.
شرکت های انگلیسی نیز باید بررسی کنند که آیا فعالیت پیشنهادی آنها تحت تحریم های ایالات متحده است یا خیر. اگر در هر شک و تردیدی باید از مشاوره حقوقی استفاده کنید مهم است که قبل از انجام هرگونه فعالیت تجاری اقدامات مناسب مراقبت لازم انجام شود.
مزایای تجارت در ایران
از مزایای تجارت در ایران برای مشاغل انگلستان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
چشم انداز رشد پیش بینی شده جذاب
تشویق دولت ایران برای سرمایه گذاری خارجی
نقاط قوت بازار ایران شامل موارد زیر است:
جمعیتی در حدود 80 میلیون نفر (دومین جمعیت بزرگ در خاورمیانه پس از مصر)
جمعیت جوانی (60٪ زیر 30 سال تخمین زده می شود)
یک نیروی کار بسیار تحصیل کرده
منابع طبیعی فراوان
موقعیت استراتژیک آن
تجارت اتحادیه اروپا با ایران در سال 2016 حدود 8 میلیارد دلار است و انتظار می رود تا سال 2018 چهار برابر شود.
عمده واردات ایران عبارتند از:
آهن و فولاد
مواد شیمیایی و محصولات مرتبط
دستگاه
وسایل نقلیه حمل و نقل
بخوانید: تجارت داخلی کتوب درسی کنکوری
آماده شدن برای تجارت در ایران
برای انجام تجارت در ایران ، ابتدا مشاغل انگلستان باید از این موارد آگاه باشند:
مسائل اقتصادی ملی در ایران
اطلاعات خاص بخشهایی که می خواهند سرمایه گذاری کنند یا در آنها فعالیت کنند
تحریم های مربوطه و خطر سیاسی احتمالی
ملاحظات عملی و حقوقی مختص ایران
لزوم اطمینان از شناسایی بانکی که تمایل به تسهیل پرداختها دارد و مشاغل انگلیسی که مایل به تجارت با ایران هستند به کانالهای مالی کافی در دسترس دسترسی دارند.
این به آنها کمک می کند تا بهترین موارد را داشته باشند:
از فرصت ها استفاده کن
از خطر بازار قابل پیش بینی جلوگیری کنید
اطمینان حاصل کنید که آنها تحریم ها یا سایر ممنوعیت های قانونی تجاری را نقض نمی کنند
از هزینه های قانونی یا تأخیر غیر ضروری جلوگیری کنید
مشاغل حاضر در ایران برای انجام تجارت باید با بخشهای مربوط به این راهنما آشنا شوند. آنها همچنین ممکن است بخواهند از مشاوره حقوقی یا شغلی در صورت اطمینان از درک خود از هرگونه مسئله حقوقی یا مربوط به بازار ، استفاده کنند.
زیرساخت ها در ایران
ایران احتمالاً طی 10 سال آینده به بیش از 1 تریلیون دلار سرمایه گذاری در زیرساخت ها نیاز خواهد داشت. این برای پاسخگویی به برنامه های بلند پروازانه ای که دولت ایران برای حمل و نقل ، برق و آب در نظر گرفته است ، ضروری خواهد بود.
فرودگاه ها و هواپیمایی در ایران
ایران دارای 54 فرودگاه از جمله 8 فرودگاه بین المللی است که توسط شرکت فرودگاه های ایران مدیریت می شوند. زیرساخت های هواپیمایی ایران ، هم از نظر فرودگاه و هم ناوگان هوایی ، به سرمایه گذاری چشمگیری احتیاج دارند (زیرا در 5 سال آینده 300 مورد نیاز خواهد بود).
افزایش بازدید کنندگان توریستی و تجاری منجر به برنامه ریزی برای سرمایه گذاری در فرودگاه ها شده است. این برنامه ها شامل الزام افزایش 6 برابر ظرفیت فرودگاه اصلی تهران است.
منبع:
https://learn-tejarat.bl...ans-trade-situation.html