تبدیل شدن به یک فیلمبردار عروسی حرفه ای نیاز به یک سری اطلاعات و دانش فنی دارد که خارج از بحث کارگردانی و سینماتوگرافی نیز نیست
www.safavifilm.com
آتلیه عروس صفوی فیلم
آتلیه عروس عکاسی و فیلمبرداری صفوی یک آتلیه تخصصی عروس می باشد که با هدف ایجاد تغییرات اساسی در کیفیت خدمات عکاسی و فیلمبرداری برنامه ریزی شده است . هزاران ساعت کار و تلاش کارشناسان این مرکز موجب گردیده تا لوکس ترین و با کیفیت ترین خدمات عکاسی و فیلمبرداری را با نوین ترین متد بین اللملی و با شرایط بی نظیر تقدیمتان کنیم. به امید دیدار شما در دفتر استودیو صفوی.
شماره تلفن : ۰۹۱۲۴۲۵۸۹۱۱ – ۰۹۱۲۱۳۹۰۳۵۲ – ۰۲۱۴۴۳۶۲۵۳۸ – ۰۲۱۴۴۳۶۲۵۳۹
برای حرفه ای شدن در هر کاری باید چند رکن اصلی را رعایت کنیم که در زیر به ترتیب به آنها خواهم پرداخت
۱ تاریخچه فیلمسازی : اولین و مهمترین عنصری که یک فیلمبردار آماتور را به یک فیلمبردار حرفه ای تبدیل می کند این است که بداند تاریخ فیلمسازی چگونه بوده است و یا اینکه سیر تکامل تدویل چگونه بوده و آینده آن به کجا خواهد رفت ؟ چرا تدوین موازی امروزه متداول شده است و اینکه چقدر نرم افزار هایی مثل ادوبی پریمیر کار را برای ما راحت کرده است ، دیگر مانند گذشته لازم نیست فیلم ها را با قیچی بریده و بهم بچسبانیم..
۲ ژانر شناسی : خیلی مهم است بتوانید ژانر های مختلف را از همدیگر تشخیص دهید منظورم این نیست که صرفا بگوید فلان فیلم عاشقانه است و یا دیگری ترسناک ! طرز نگاه کردن کارگردان و یا فیلمبردار را به پلان های مختلف مورد بررسی قرار دهید ، کجا باید دوربین حرکت کند و کجا باید بدون تکان خوردن روی سه پایه باشد !
۳ دکوپاژ : کسی که بخوبی دکوپاژ می داند حتم دارم می تواند فیلم خیلی خوبی را به تصویر بکشد زیرا هر حرکت دوربین معنایی متفاوت در ذهن بیننده تداعی خواهد کرد.
۴ کارگردانی بخوانید : مطالعه چند کتاب کارگردانی بسیار به شما کمک خواهد کرد تا فیلم عروسی خیلی خوبی بسازید زیرا متاسفانه بیش از ۹۰% آتلیه ها و یا استویدو ها فیلمبرداری عروس هیچ کدام از قوانین کارگردانی را رعایت نمی کنند ، چندی پیش به طور اتفاقی کلیپ عروسی یکی از آتلیه های بنام تهران را نگاه می کردم و بسیار تجعب کردم چرا انقدر فیلم بی محتوا و یا بقولی پخش و پلا هست ! در یک نمای گفتگو دو نفره یهو یک مستر شات که با هلی شات گرفته بودند را نشان دادند و دوباره سویج کردن به ادامه گفتگو !!!
۵ آنالیز کنید : مهم است که کار دیگران را ببینید و برای خودتان آنالیز کنید که کجای کار قوی است و کجا ها نقطه ضعف دارد سعی کنید هربار ایده بگیرید ، البته این نکته را هم باید عنوان کنم که ایده گرفتن به معنای کپی برداری نیست باید استایل و سبک خودتان را حفظ کنید
۶ صدا : اگر هیچ کدام از نکات بالایی را رعایت نکردید و فقط فقط صدای درستی ضبظ کرده باشید میتوانید ۶۰% فیلم را نجات دهید حواستان باشد یکی از برتری های فیلم به عکس ، وجود صدا است ، منظور این نیست که روی کلیپ بیایید موزیک بگذارید ، باید بتوانید صدای محیطی ، امبینت و گفتگو ها را بخوبی ضبط کنید و برای این کار هم حتما به یک میکرفون نیاز دارید زیرا نمی توانید به میکروفن روی دوربین فقط و فقط اتکا کرد شاید صدایی را بخواهید ظبط کنید که با موضوع فاصله دارید